Algemene Informatie

Trimsalon Pluto is gevestigd in Halle, gelegen tussen Doetinchem en Varsseveld, in de mooie Achterhoek.Een kleine professionele trimsalon waar met liefde , aandacht en kennis de vacht van uw huisdier wordt verzorgd.

In 1983 heb ik het vakdiploma gehaald, tevens ben ik 10 jaar werkzaam geweest in een dierenartspraktijk. De kennis en ervaring die ik in de dierenartspraktijk heb opgedaan komt mij nog regelmatig van pas in de trimsalon.
Ruim 20 jaar was Hondentrimsalon Pluto gevestigd in Gouda. Nadat wij naar Gelderland zijn verhuisd is de trimsalon in Halle voortgezet.

Ik vind het belangrijk dat de honden zich in mijn trimsalon prettig voelen en goed verzorgd de deur uitgaan. Alle hondeneigenaren worden zo goed mogelijk voorgelicht over de verzorging van hun hond.
Vragen over vachtverzorging? Bel gerust!

Ook honden die periodiek erg verharen kunnen in de trimsalon terecht, b.v. Labradors, Golden Retrievers en Herdershonden knappen enorm op van een bezoek aan de trimsalon en, het scheelt heel veel los haar in huis.

Veel huid en vacht problemen zijn op te lossen of te voorkomen door regelmatig een gediplomeerde trimmer/trimster te bezoeken.
Ook oren, tanden en nagels worden bij elk bezoek gecontroleerd.

Door regelmatig vakdagen te bezoeken, vak tijdschriften te lezen en workshops te volgen houd ik mijn vakkennis up to date.
Dit in combinatie met veel liefde voor de hond en 30 jaar trimervaring, is een garantie voor een goede vachtverzorging.

Gespecialiseerd in diverse terriër soorten, Boomers en Labradoodles

Ik ben gespecialiseerd in diverse terriër soorten, waaronder de Irish Soft Coated Wheaten terriër.Tevens ben ik gespecialiseerd in de vachtverzorging van Labradoodles en Boomers. Maar in mijn trimsalon zijn alle soorten honden welkom. Ook katten zijn welkom. Maak voor het trimmen van uw kat ruim van te voren een afspraak zodat ik dat kan doen op een tijdstip dat er geen honden aanwezig zijn in de salon.

Alle honden worden in overleg met u als baas getrimd. Een rashond kan volgens de rasstandaard worden getrimd als de vacht goed is en het onderhoud regelmatig gebeurt. Kan een hond door ouderdom of andere redenen de trim behandeling niet goed doorstaan dan kunnen wij samen met u kijken wat voor de hond de beste optie is.

Voor behandeling kunt u telefonisch een afspraak maken.

Zie ook de Algemene Leveringsvoorwaarden

Kamer van Koophandel nummer:29029070